Mediacafe отпразнува СВАТБАТА на 2011 година

Нашият екип може да се похвали с един огромен повод. Само преди един ден колегата ни и приятел Костадин Кирев сключи брак с жената, която обича – красивата Петя. От двамата извира толкова радост и нестихващи ентусиазъм, че всички им завиждаме благородно. Гражданския си брак Петя и Костадин подписаха в Стария Град в ритуален дом "Пълдин", след което продължиха до сутринта забавленията в новия комплекс "Екзотик" в село Марково.

Младото семейство Киреви бяха поздравени от баскетболните звезди на Академик Пловдив и Спартак (Първенец). За радост на красивите дами в ресторанта мускулните гиганти направиха уникален стрийптиз, след което понесоха на ръце младоженеца из залата под бурните аплодисменти на гостите.

Булката също не остана по-назад и показа как се играят няколко български хора, водени от ансамбъл "Жарава" с хореограф Йордан Терзиев и танцьорите на "Folk Vision" – специални гости на този важен ден. Народната певица Сийка Хълбукова поздрави Коцето и Петя по повода им пожела да запазят българското в себе си и да го предават напред.

Ние им желаем това да стане по-скоро и да ни зарадват с още един член за екипа ни. Разрастваме се и имаме нужда от повече потенциал. Приготвели сме му малък таблет, на който да гради бъдещи  проекти.

Бъдете щастливи!

За автора

Вашият коментар