Най-добрите пловдивски марки се представят на Прет-А-Порте тази седмица

Дизайнерските топ марки – Модна къща "Дидро" и Бутик за бижута с диаманти "The World of Diamonds" откриват модното събитие в града под тепетата

За поредна година Гранд хотел Пловдив ще бъде домакин на Прет-А-Порте пролет-лято този месец

Моделите на Visages Model заедно с Мис България ще дефилират за поредна година на Прет-А-Порте Пловдив, което ще се проведе в сряда (19.04.) от 20:00 часа.  На събитието ще бъдат представени новите колекции на водещи дизайнери. Изключителен интерес  предизвикатва  съчетанието от изтънчените облекла на Модна къща "Дидро" и диамантената колекция на Бутик "Тhe World of Diamonds".

Представяме ви двете светски марки, които заслужават внимание:

"Всеки заслужава да блести!" е девизът на "The World of Diamonds", който предлага не просто бижута с диаманти, а усещане за уникалност, ценност и неповторимост!

"Посветили сме работа си на всички, които поемат по пътя на истинската любов – онова безрезервно отдаване на другия, за което живеем и понякога търсим цял живот. Ние сме до нашите клиенти във всеки жест на любов, във всеки знак на признание и всеки подарък за благодарност", споделя собственичката на "Тhe World of Diamonds" и главен виновник за хиляди сътворени романтични мигове в България и по света –  София Назърова.

Ако има име, което  ще се чува все по- често тези дни , то това определено е на красивата дизайнерка Диана Кънева и нейната марка "Дидро". И има защо. "Дидро" създаде нова линия – комбинация от авангардни конструкции преливащи в елегантност.

Създателката на модна къща "Дидро" Диана  Кънева показва светът на дрехата по един иновативен начин, който умее да пренася в различни пространства и емоции.  Колекцията отразява женствеността и разкрива всяка индивидуалност. Материите са специално подбрани от Италия, които тя и нейният екип умело сътворяват и създават чувственост и наслада за тялото и духа. 

Очаквайте много снимки и видео от поредното Пред-а-порте на Пловдив в сайта за нощен живот на Пловдив – Plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар