Най-веселият магазин отвори врати в новия Мол Plovdiv Plaza

MIIO отвори врати в Plovdiv Plaza на 22-ри ноември и обещава да внесе повече цвят и наслада в нашето ежедневие

Уникалното по рода си място заема 2,500 квадратни метра площ в Mall Plaza, а официалното откриване се състоя на 22-ри ноември, заедно с първото отваряне на вратите на новия търговски център

Щастие! Това е основната цел на MIIO, предлагайки различни атрактивни продукти. От MIIO споделят, че искат да превърнат обикновеното и скучно пазаруване в истинско преживяване, изпълнено с щастие. В MIIO лесно може да откриете нещо уникално. И това си личи още от първата крачка в магазина. Всички артикули са подредени по цвят, за да създават добро настроение у посетителите с първата крачка.

В огромния търговски обект ще откриете различни продукти за дома, декорации, украси за специални поводи, детски аксесоари, играчки, канцеларски материали и какво ли още не. 

Един от акцентите в MIIO щe са лимитираните колекции продукти. Собствениците на бранда искат да заложат на ограничени количества от по-голямата част от продуктите, за да може всеки клиент да има възможността да се сдобие с уникален продукт на изключително достъпна цена!

Магазин MIIO предлага голямо разнообразие от практични и декоративни продукти на разумни цени. Това, което може да намерите там е „щастие“, така че да изживеете приятни и забавни моменти пазарувайки.

Заповядайте в първия магазин на MIIO в България, намиращ се в Plovdiv Plaza!

Повече за MIIO може да намерите в страницата на магазина ТУК

Вашият коментар