Нямам още план за Нова година! Ами сега?!

Посрещането на Новата година е едно от най-големите празненства в  Годината. До 2017-та остават броени дни и е добре бързо да се ориентирате къде да я посрещнете, ако още не сте го решили. На хижа, затрупани от снежни преспи, на изискан ресторант, на площада, в някой готин клуб, в хотел или на домашно парти, а може би на екскурзия? Ако не сте си резервирали нищо досега, повечето от тези варианти отпадат.

НОВА ГОДИНА НА ДОМАШНО ПАРТИ:

У дома реално има всичко, от което човек се нуждае, за да изкара една хубава празнична вечер – уют, комфорт и спокойствие.  Празничното настроение можем да създадем сами чрез украса, която можем лесно и бързо да сътворим със собствените си ръце. Създаването на атмосфера за празника е много важно, затова ако приложите капка фантазия вие можете да превърнете нощта наистина във вълшебна.

Трапезата трябва да е стилно украсена, новогодишното меню може да съдържа почти всичко. Нашият съвет е да не избирате прекалено трудоемки рецепти, за да не се изморите и да проспите новогодишната нощ.

Често празника у дома излиза по-икономично, отколкото резервацията в ресторант. Освен това си има още доста плюсове: можете да си ядете колкото и каквото си искате, не се налага да празнувате с непознати хора, да слушате музика, която не ви харесва и да се тревожите какво ще правите, ако ви се приспи…а и д ане забравяме че таксито в Новогодишбата нощ е истински лукс.

Заредете се с фойерверки, конфети, свирки– те ще направят празника още по-весел и шумен. Забавлявайте се!

Нова година се свързва с новото начало, с надеждата за светло бъдеще и с положителната промяна. Всички очакват Нова година с надеждата, че тя ще бъде по-добра и по-успешна от предишната. Направете си е сами такава!

 

Вашият коментар