Пловдив номиниран за най-добра туристическа дестинация

Пловдив попадна сред финалистите на годишните награди в туризма за 2016, а онлайн гласуване ще определи победителите

Всеки може да избере своя фаворит, във всяка една от 16-те категории, но да даде своя вот само веднъж за него. Гласуването ще продължи до 18 декември 2016 г.

В продължение на повече от един месец над 200 кандидатури в 15 обявени категории се включиха в конкурса на Министерството на туризма (в 16-та категория „Изборът на българите“ номинираните са предварително определени). Поради големия интерес към някои от тях, срокът за кандидатстване бе удължен с основната идея да бъдат отличени организациите и общините, които работят активно за подобряване на сектор туризъм в България.

Може да гласувате и в категорията „Изборът на българите”. В нея всеки може да изберете своето любимо място между „100-те национални туристически обекта“ и „50-те малко познати туристическа обекта в България“. Създадена е възможност и потребителите да гласуват със свободен текст за даден обект, ако той не попада в предварително изброените. Всеки от обектите, който събере 2 минимум 10 гласа, автоматично се включва като един от посочените в платформата и се съревновава на равно с всички останали. Победителят в категорията ще бъде излъчен единствено на база онлайн гласуването.
 
Спечелилите участници ще бъдат обявени на специална церемония на 19 декември 2016.

Дайте своя глас за вашата дестинация ТУК

За автора

Вашият коментар