Пловдивският графити художник STERN записа музикално парче (ВИДЕО)

Известният пловдивски художник Димитър Механджийски – Stern записа миналата вечер първото си рап парче. То е в дует с рапъра с 2N Black (Двоен Бляк)

В текста става въпрос за спомените от живота на две градски момчета, които са приятели от малки и са израстнали в малките квартали на града, където хващат за първи път микрофона, спрея и щеката, за да се развият с бързи темпове към това, което харесват.

Stern сподели за mediacafe, че по никакъв начин няма намерение да влиза в музикалния свят и да става рап певец, защото харесва това, което прави. По-скоро той се впуска в една нова за него арт колаборация между римите и спрея. Рапърът 2N Black е нашумяващ пловдивски артист, който още този четвъртък ще представи ново музикално видео, а съвсем ското подготвя нов албум. 

Повече за първата музикална изява на Stern обаче няма да издадем, а ще запазим в тайна подробностите около песента. 

Днес обаче Stern изненада всички свои приятели и пловдивчани, които следят изкуството му с кратко видео, отново свързано с ежедневието си. Двете любими занимания, а именно графитите и билярда са неразделна част от живота му, а известен факт е, че освен добър художник, който е изрисувал голяма част от Капана и още десетки места в Пловдив и страната той е и шампион по снукър, като през 2011-та година бе партньор на Рони О.Съливън при една от първите му визити в България.

Видеото се казва Billiard Colors и е записано в един от последните проекти на Stern, новият билярден клуб Shooters – billiard and snooker club Пловдив, където всички стени на голямото помещение са по изцяло негов проект. 

Насладете му се:

Повече за графити културата в Бълагрия може да намерите в graffiti.bg

Вашият коментар