Под прикритие представят нова игра „The Game“

Една новина, която ще зарадва всички фенове на Под прикритие. През дните между епизодите на любимия български сериал, най-зарибените маниаци ще могат да се насладят на една чисто нова браузър игра: “ПОД ПРИКРИТИЕ THE GAME”.

В играта забелязваме много познати сцени и лица. Инспектор Попов и Джаро очакват новодошлите- „играчи“, приканвайки ги да се присъединят към тяхната кауза, а това само по себе си говори за основната цел в играта – борбата за надмощие между силите на реда и подземния свят.

Без значение коя роля ще изберете – полицай или бандит, основите в играта са едни и същи – побеждавай, тренирай, обурудвай се. Играта ви предлага десетки предмети, които да използвате – куфарчета, коли, кучета, бронежилетки, дрехи, кафета, вафли, торти, диаманти и прочие.

Битките с играчи от противниковата фракция се провеждат в специални арени написани на флаш, позволяващ ви да видите как персонажите оживяват и започват люта престрелка до последната си капка кръв.

Още от старта всеки трябва да избере фракция, за която да се бие. Всяка проведена престрелка между Полицаи и Мафиоти се отразява в играта и е важна част от нея. Двете фракции – на Джаро и Попов, трупат точки благодарение на победите на техните поддръжници и се борят за доминация една над друга. Това поставя битките в играта, като най-важния елемент, към който всеки трябва да съсредоточи усилията на развитието си.

Изберете страна.

 

 

За автора

Вашият коментар