Пореден случай на агресия срещу жена на пътя в Пловдив

Получихме информация от пловдивчанка за пореден случай на агресия на пътя в Пловдив 

Жената с инициали E.T., която ще запазим в анонимност (поради стресът, който е преживяла) се обръща с молба за съдействие. Молим, който е бил на място вчера 21.10.2018 около 13:20 часа на кръстовището около бившето заведение "Марс" на улица "Димитър Талев" да се отзове!

"Обръщам се с молба към Вас и екипът Ви за съдействие. Днес аз и децата ми станахме жертва на посегателство и агресия.  Търся добронамерени съвестни граждани, станали свидетели на случилото се, да се отзоват и да свидетелстват. 

Днес около 13:20часа с двете си деца- момиче на 4 годинки и момче – 12годишен , тръгнахме със семейния автомобил от паркинга между пощата от една страна и от друга- дюнер"Капри" и ресторант-градина "Марс" в гр.Пловдия. Подавайки десен мигач , забелязах че шофьор на сив автомобил идвайки от лявата страна на Ул."Д.Талев" желае да направи ляв завой към същия паркинг. Той свиреше с клаксона и псуваше. След като видях , че няма да спре за да се разминем , реших да направя място и отстъпих назад с маневра. Съответният господин явно търсейки конфликт, за да се покаже като мъж пред двете дами, които возеше , започна да ме псува, да ме заплашва "сега ще видиш какво ще стане с теб" и спря плътно до моята кола, въпреки че имаше достатъчно място да мине и паркира на свободните места. Пуснах стъклото на прозореца и го попитах дали е имало проблем, виждайки кола с табела"инвалид" да се разминем спокойно. Агресията на мъжа беше голяма. Той протегна ръка през прозореца и ме хвана за косата, започна да ме скубе. След като пусна косата ми по най-бързият начин вдигнах стъклото и заключих вратите на колата. Бях изплашена и с двете деца в колата. А той не спря….. накара дамата до него да слезе и той слезна от другата врата. Дойде и започна да блъска с юмруци по стъклото на прозореца. Псуваше ме, наричаше ме "курва" и викаше , че ще ме убие. Толкова бях изплашена…. в първият момент се обадих на съпруга си, който се намираше на 10 км от Пловдив , след това на 112 . В страха си не можех да кажа на диспечерката от 112 точно къде се намирам, името на улицата. Молих се единствено стъклото да издържи или ако се счупи да не нареже малката ми дъщеричка, която стоеше зад мен. Жената от 112 чуваше виковете, заканите и блъскането по стъклото. След като въпросния мъж видя, че не може да счупи стъклото с ръка, започна да блъска с острието на ключовете си по стъклото. Виждах хора, които чакаха за дюнери как надничат, както и минувачи, но никой не дойде и не спря. Заплахите за "ще те убия", както и агресивното поведение накараха малката ми дъщеря да плаче. Аз се молих полицията да дойде по-бързо. Не можех да обясня и къде се намирам с децата, бях в шок. Виждах усмивките на жените, които придружаваха съответния господин и му се възхищаваха. Една от тях даже доби кураж и взе да крещи по мой адрес, но честно казано нищо не чувах. Първично бях ангажирана с това как да защитя себе си и децата. Някой даже снимаше с телефон, но не обърнах внимание дали това е момиче-свидетел или една от жените , придружаващи господина. 

Вероятно те разбраха, че говоря с 112, качиха се в колата, на 5 метра по-надолу направиха обратен завой и решиха да напуснат мястото на случилото се. И точно в този момент дойде полиция.
Моля всички, които са станали свидетели на случилото се , включително и на акта на физическа саморазправа, да дадат показания.

Не мога да опиша шока, който аз и децата преживяхме.
Благодаря"

Съобщението е публикувано без редакторска намеса

Вашият коментар