Последното градско видео под тепетата „Stern’s Play“ (ВИДЕО)

"Stern's Play" е това, което сте били и това, което няма да бъдете никога 

Става въпрос за онези детски мечти и способността да бъдат преследвани, но само от най-малките. Тези, които по-малко мислят преди да направят нещо и не се притесняват да кажат силно на глава каквото е нужно за света около тях. Тези, които биха ви наранили най-силно, без да влагат омраза в думите си. Тези, които градската среда е нещо повече от кварталния "Кауфланд".

Това видео е за онези от вас, които ще излязат на терасата и ще крещят, докато съседите им не се появят, за да ги питат какво се случва, а вие няма да се притесните да им кажете, че това е истинското ви лице. Това видео е за тези от вас, които през седмицата носите официален костюм, а събота и неделя слагате шапката на обратно и обувате любимите си кецове. Това видео е за всички от вас, които сте такива, каквито сте и не се срамувате да го показвате. 

Това видео минава през времето, за да ви върне в детските години и да ви покаже какви сте били, независимо дали сте рисували по стени, играли сте футбол с приятели и или сте се целили с фунийки. Сега обаче сте различини… Това видео е за вас:

Стрийт лайфстайл продукцията е по случай 10-годишнината на момчетата от Pyrotechnix Crew, а в главните роли е 7-годишният Боян Хаджиев. Видеото е дело на професионалистите от "7ep" и режисьорския поглед на Костадин Торкович. 

Още от най-добрите графити в България може да видите в сайта graffiti.bg

Вашият коментар