Прет-А-Порте декември 2017 под тепетата в СНИМКИ

На 13-ти декември в града под тепетата за пореден път се проведе Прет-А-Порте, oрганизирано от Visages Model Group

Лице на събитието бе Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова

Българският бранд Berna Moda с дизайнер Берна Шабан, представя новата си колекция Breezy Femininity състоящи се от изящни модели съчетани с много стил, лекота и брилянтна женственост, приветстват крехкия силует със смес от материали, прозрачни дантели и богато изработени мотиви за цветя.

Цялостния ексцентричен стил надхвърля правилата, но не отхвърля най-новото в модата.

Banderol Fashion House е специализирана в създаването на облекла за официални, празнични поводи, като по този начин моделите вдъхват допълнително  самочувствие на клиента, избрал да се довери на BANDEROL! Това е сериозна отговорност, но и провокация, предизвикателство и творчески акт, което кара дизайнерския екип да създава своите колекции  влагайки иновативни похвати и комбинации. Ефирни материи, дантели, 3-D елементи, блясък и съчетаване на цветове са само част от най-новата колекция 2018!

Провокативна, дръзка и нестандартна – такава е жената в колекцията на дизайнера Стоян Радичев, която ще видите на сцената на Прет-А-Порте 2017. Неповторима, спираща дъха и очарователна, това усещане ще почувства  всяка дама избрала да изрази себе си чрез някои от моделите. С експлозия от цветове и материи, комбинирани в различни и необичайни варианти, Стоян Радичев представя една магична и мистична нотка в цялата си колекция. 

На 29 май тази година, на  церемонията BEST BRAND AWARDS BULGARIA, Модна къща „Бандерол“ е с приз за най-добра БГ Марка в категория МОДА!

Lossan е водеща испанска марка за деца в целия свят.Марката се продава изключително успешно вече 10 години в България. Всички колекции на Lossan са много забавни, цветни и обичани от клиентите на детски магазин Angels – основен представител на марката в град Плодив, а в комбинация с невероятните аксесуари ръчна изработка на Станислава Тодорова, тоалетите на Lossan придобиват допълнително изящество и красота.

Lila Syile House е независим български моден бранд за лимитирани  серии дамско облекло.Визията на Lila категорично заявява перфектен стил и включва класически и нови перспективи за елегантност. Изчистени и семпли силуети, вдъхновени от харизмата на съвременната жена и създадени да подчертаят нейната индивидуалност.Прецизна изработка и висок клас материи уверено създават усещане за лукс и класа на облеклата.

Марката Moritz  и Maggi Moritz са основани в град Пловдив през декември 1999г.Продуктите на фирмата са произведени от висококачествени естествени материали с уникален класически дизайн. Колекцията на Moritz и Maggi Moritz може да намерите в избрани магазини в големите градове на България и Гърция.

Вижте какво сподели Мис Пловдив 2017 пред камерата на MediaCafe.BG – за емоциите секунди преди награждаването, за необходимостта от специалисти по български език и как подиумът успешно се съчетава с университета:

Прет-А-Порте е форма на представяне на фирмите производители и вносители български и чужди, осигуряваща поле за контакти между производител, търговец и потребител.Mоделите на MA” Визаж” представяиха новите колекции на: Berna Moda,Banderol Fashion House, Lossan, Lila Style House,Moritz Jeans и Стоян Радичев.

Фотограф: Димитър Яков

За автора

Вашият коментар