Производителят на бижутерия „Токаш” ООД отваря обект и в Плевен

Седми български град вече може да се радва на веригата магазини, която се развива от производителя на сребърна бижутерия – „Токаш” ООД. След Пловдив, Русе, София, Стара Загора, Разград и Варна, обект с бранда "MySilver"  вече има и в „Панорама МОЛ Плевен“. Във веригата магазини „My Silver" могат да се открият традиционни ежедневни бижута комбинирани със Сваровски кристали, скъпоценни и полускъпоценни камъни, силикон, кожа, позлата….  Всяко изделие е придружено със гаранция и сертификат за качество и произход.

Всяка година в магазини “My silver” се представят по две серии нови модели. През месец Март 2015 се готви поредната изненада за любителите на благородния метал.

За да бъдат достатъчно адекватни и компетентни, всички консултанти във веригата магазини, преминават постоянни обучения, касаещи продуктите на производителя. По-важни обаче са обученията насочени към по-доброто разбиране на нуждите на клиентите. Удовлетворяването на тези нужди е показателят, който определя нивото за добро обслужване в магазините.

За хората, станали редовни клиенти на веригата магазини се полагат различни преференциални условия включени в програма за редовни клиенти. Част от тази програма са отстъпки с нарастващи при всяка следваща покупка. И не само това – ежегодно се организират игри, томболи и различни промоции, както в магазините, така и във фейсбук страницата „MySilver.bg – магазини за бижута от сребро”.

Веригата магазини „My silver” е част от фирмата производител  – „Токаш” ООД. Основната дейност на дружеството е производство на сребърна бижутерия, започнала още през 1997 г. Продукцията се реализира не само в България. Фирмата има дългогодишни партньори в страни като Испания, Германия, Ирландия, Белгия, САЩ, Чехия, ЮАР и др. Не са малко и бижутерските магазини в страната, които предлагат продуктите на "Токаш" ООД.

Работният цикъл е затворен – като се започне от създаването на собствена линия модели, след това нейното внедряване в производство, минава се през предлагането им във веригата магазини и се стигне до доволните клиенти.

Фирмата работи с високотехнологични машини и инвентар, за закупуването на които е спомогнато и чрез пари, финансирани от европейска оперативна програма „Развитие на кокурентноспособността на българската икономика”.

За да се използват максимално капацитета и възможностите на технологията, периодично се организират тясно специалнизирани обучения за работещите. Провеждат ежегодни тиймбилдинги. Организират се стажове за ученици от училище „Никола Вапцаров”, изучаващи специалността "Ювелирство", свързана с произвеждането на бижута.

Вашият коментар