СандъкЪ Пловдив – част от големия столичен уиски фестивал

Уиски бар СандъкЪ дава възможност на пловдивчани да станат част от Уиски фестивал София 2016, без да ходят до столицата ни

Дългоочакваното престижно пето издание на Уиски Фест София ще събере за поредна година уиски приятели, ценители и обсебени в края на месеца. От 28 до 30 октомври в Sofia Event Center гостите могат да избират и опитат сред познати марки, лимитирани серии, иновации и ексклузивни предложения.

Интересното тази година, е че към изданието се присъединява и бутиковия уиски бар СандъкЪ, който е и единствения бар от града на тепетата. Там може да закупите билети за УИСКИ ФЕСТИВАЛ 2016, като през деня билети може да закупите и от малката кафе Библиотеката в Капана.

Уиски Фест София 2016 ще посреща посетителите с повече от 28 уиски щанда, дегустационни и майсторски класове със световни уиски експерти и над 260 уискита от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония, Тайван. Посетителите споделят, че това е преживяване и опит за сетивата, запознаване с традиции, истории и иновации, популяризиране на уиски култура и споделяне на знания.

СНИМКИ от бара в Капана може да видите ТУК

Вашият коментар