Уникален 3D ресторант „Атлас“ отваря врати под тепетата

Това е първият такъв проект за перманентна инсталация на 3D мапинг в България

Реставрацията на стара сграда в центъра на Пловдив, позната още като "Атлас" приключи днес и от утре ще отвори официално врати уникален ресторант. Ремонтът и работата по сградата продължиха повече от шест месеца, като това включваше възстановена на скулптурата на титана Атлас, която е разположена върху ресторанта, хотелска част и зала за дегустация на вина. Всички стени и покрива на сградата са запазени в автентичния й вид. 

На първия етаж е разположен бар, а на вторият етаж на ресторант "Атлас" е представена същността на проекта 3D мапинг. 6-метровите стени оживяват чрез анимации, пълзящи по извивките на архитектурните орнаменти на залата. Клиентите ще могат да видят приключенски, исторически и тематични емоции и картини. Визуалните шедьоври са дело на български специалисти в областта на авангардния 3D мапинг.

Кухнята на заведението ще предлага вкусотии от българската и класическата европейска кухня. За изкушенията от кухнята ще се погрижат световноизвестен шеф готвач и неговия екип от професионалисти.  

В ресторантския комплекс ще има огромно разнообразие на световна селекция от подбрани вина, като акцентът във винената листа ще бъде насочен към качествените вина.

Невижданият до сега ресторант в Пловдив се намира на главната улица срещу фонтана с пеликаните пред Община Пловдив.

Официалното откриване на комплекса ще бъде утре от 19 часа и ще продължи цели три дни.

Очаквайте снимки и видео от plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар