Venom Trickshots – изкуството на билярда

Нова ера в света на спорта! Един невероятен играч на билярд се превърна в сензация в интернет пространството. Прекрасен финес, стабилна ръка, познания по физика и невероятен творчески стил показа Florian Kohler – по известен като “Venom”.

В последния си клип, който добавя към творческата си кариера, Venom е добавил и присъствието на красива жена, която му служи охотно за препятствие, с което той очевидно се справя с лекота.

Florian Kohler е роден във Франция на 10 юли 1988 година. Той говори три езика, и е лицензиран оптик и има черен колан по джудо. А явно хобито му е да създава артистични комбинации и да демонстрира спиращи дъха умения по скунър. Неговите изстрели в билярда са грандиозно изпълнение, което ме кара да го мисля за Божество. Наблюдавайки го внимателно, си мисля как Florian не се вълнува от законите за гравитация и движение и дори, как толкова млад човек може да притежава такива напреднали умения. Такива трикови движения отнемат години, за перфектното им усвояване, а Florian е само на 26 годишна възраст.

Venom твърди, че хваща щеката за билярд и започва да играе на 18 годишна възраст, когато е получил маса за билярд за рождения си ден. Научил се на първите трикове от клипове в интернет, като е имитирал това, което е видял. Но това не му е достатъчно и започва самостоятелно да изобретява своя подход към топката и да модернизира акробатическите похвати в билярдната си игра.

Повече можете да научите и да гледате негови брилянтни изпълнения в сайта му: Venom Trickshots  

За автора

Вашият коментар