Железният трон от Game of Thrones в Пловдив от днес (СНИМКИ)

Днес Пловдив ще посрещне Железния трон от Game of Thrones на площада до Римския стадион

Пловдивчани ще имат възможност да се снимат на него през деня, а вечерта – да гледат епизод 9 от 6-ти сезон на голям екран

Досега Game of Thrones VI се радва на внимание на голям екран в София, Велико Търново, Благоевград, Стара Загора, Русе, Плевен, Варна и Бургас. Осемте изминали епизода събраха стотици фенове, които заедно избраха да гледат сериала на площади, в зали и сред исторически забележителности.

Според легендата той е направен от мечовете на враговете, които са се предали. 59 дни са били необходими, за да може от хилядите мечове да стане трон. Остриета и назъбени ръбове сочат във всяка посока и всяват страх у всеки, застанал пред него.  Висок над 2 метра и тежи над 100 килограма и винаги се придружава от строга охрана.

От дебюта си през 2011-та година Game of Thrones се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на всички времена. Game of Thrones е базиран на фентъзи поредицата на Джордж Р.Р. Мартин „Песен за огън и лед“, пълна с политически и сексуални интриги сред седем благороднически фамилии, които се борят за контрол върху митичната земя на Вестерос.

Епичната поредица, чиито сюжетни линии са богати на обрати, свързани с предателство и благородство, семейни драми, любов, смърт, чест и достойнство, се превърна в най-популярния телевизионен сериал в историята, завладявайки съзнанието на зрителите по целия свят.

СНИМКИ от трона може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар