Мечтаният момент или да чуеш „Искам да съм с теб за цял живот“ (ВИДЕО и СНИМКИ)

Едно ново и романтично място под тепетата отскоро е като магнит за младите хора, които правят решителната крачка в своя живот.

Сигурно се досещате, че става дума за френското кътче в Пловдив със 7-метровата айфелова кула „Le Petit Paris

Миналата вечер гостите на гурме-ресторанта аплодираха бурно романтичното предложение на 24-годишния Симеон Илиев, който предложи брак на любимата си Теодора Христева. Двамата са заедно от близо 2 години, но младият мъж е убеден, че това е жената, с която иска да прекара старините си.

Малко преди 22:00 часа към маса се присъединявa сервитьор, който вместо вкусните кулинарни изкушения na Le Petit, поднася на красивата дама огромен букет с цветя. Теодора прие изненадата с любопитна усмивка, както се крие зад този жест, като най-малко очакваше, това, което ще се случи само след секунди. В същия момент нейният любим мина под Айфелова кула и коленичи пред избранницата си. За миг тя се изправи от притеснение, а цялата зала стана на крака, за да направи моментът сякаш още по-вълнуваш за двамата. Без да му мисли много девойката се хвърли в прегръдките на Симеон, а хората ги аплодираха бурно. Дамата не скри чувствата си, както и вълнението от красивото бижу на ръката й.

Момчето сподели пред екипа на mediacafe.bg, че двамата се запознават по време на студентските си години докато работят в Англия и между тях пламва истинска любов. „Реших да й предложа, защото смятам, че това е точният човек за мен и няма смисъл да чакам повече, защото много си я обичам“, сподели още Симеон. Той допълни, че е послушал приятели да предложи на Теодора под Айфеловата кула в квартал Мараша и не е сбъркал.

Вижте кадри от най-романтичното предложение за брак във френския ресторант:

За автора

Вашият коментар