Розаимпекс отвори нов козметичен магазин в Пловдив

Новият магазин в Пловдив e първият фирмен търговски обект на компанията у нас

Козметична компания „Розаимпекс“ ООД откри своя нов фирмен магазин в Пловдив, който се намира срещу сградата на Общината, на ул. „Патриарх Евтимий“ № 1. Откриването на този магазин е още една стъпка към реализацията на стратегията на компанията за по-голямо присъствие на българския пазар. В центъра са традицията и качеството на предлаганите продукти.

                       

Компанията предлага максимално богат избор от доказани козметични продукти  – боя за коса, кремове за лице, ръце и тяло, специална козметика за мъже и СПА продукти на  най-конкурентни цени.

Новият магазин на „Розаимпекс“ в Пловдив e  първият фирмен търговски обект на компанията у нас. Освен под тепетата има представителства в София, Варна, Бургас и Плевен. Марката може да се открие в над 3000 търговски обекта. 

                        

Компанията е първият частен производител на козметични продукти в България с 30-годишен опит в бранша. Освен на родна почва, фирмата изнася продуктите си и в над 30 държави из цял свят. Носител е на на множество награди както за качество, така и за подпомагане на културния и духовен живот на страната. 

За автора

Вашият коментар