Вътрешният диамант във всяка жена… (ВИДЕО и СНИМКИ)

Женското тяло е облечено с рокля, а жената е облечена в роля….

С настъпването на пролетта в жената се пробужда желанието за нов живот, нови идеи, нови колекции от дрехи и бижута

Това ни показаха два бранда, които се откроиха миналата вечер /19.04./ в одухотворения Пловдив на подиума в бившия Новотел. Под лунната светлина, прожектори и светкавици, лампи и декори засияха десетки прелестни усмивки на моделите на Visages Model Group, които представиха последните тенденции на Прет-А-Порте пролет-лято.

И както пролетта предвещава нов живот, така стотици гости преоткриха новия свят от съчетания на цветове, материи и прелестни бижута, някои от които бяха изработени специално за това събитие и сякаш специално за Мис България Юлия Юревич.

„Едно бижу трябва да разказва история, то трябва да е не само допълнение към фигура, тоалет и избор за деня, но то трябва да говори вместо вас, да излъчва настроение и да комуникира с останалия свят. Впечатляващо за мен е как всяко бижу открива своя притежател. Това се случи и днес – всеки модел беше с точното бижу а за мен това е най-важно, онова нещо което ме прави истински щастлива и доволна от работата ми и е моята лична мисия„, сподели собственичката на „The World of Diamonds“ София Назърова.

Събитието определено впечатли с най-новата колекция на Модна къща „Didro“ и Бутик за бижута с диаманти The World of Diamonds, които имаха честта да открият първи.

„Една жена никога не може да бъде напълно облечена, нито напълно съблечена. Жената, която аз си представям и сътворявам е винаги различна и когато върви по своя път никой не знае с какво ще го изненада и провокира. Прави го с цвят, с материя, с бижу, които изграждат цялостен и многопластов образ, олицетворяващ смелост и провокативна женственост„, сподели собственичката на модната къща „Didro“ Диана Кънева.

  • Още за елитните марки в Пловдив може да намерите ТУК
  • Всички снимки от звездната вечер може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар