Три момчета събраха 150 лева за талантливи деца в Пловдив

Пиесата „АНТИсоциалната мрежа”, с участието на членовете на „Интеракт клуб Пловдив” Димитър Салутски, Георги Гвоздев и приятеля им Сергей Пайталов, беше представена за пръв път пред публика в неделя. Клуб „Basquiat” се препълни от желаещи да гледат постановката, режисирана от един от участниците – бъдещият ковчежник на Интеракт – Димитър Салутски.

Навярно младжеката тематика е една от основните причини за интереса към пиесата – представят се вредите от пристрастяването към технологиите и по-специално към социалните мрежи. Всички приходи от билети ще бъдат предоставени като награден фонд за стипендии за талантливи деца в областта на  

науката, което е тазгодишният мащабен проект на „Интеракт Пловдив”.

Комедията „Антисоциалната мрежа“ представя един хумористично-сатиричен поглед върху използването на социалните мрежи и резултатите от него. Неудобните и на моменти глупави ситуации, в които героите попадат ще ви разсмеят и ще ви накарат да се замислите.
„АНТИсоциалната мрежа” ще може да гледате и в събота, 12 февруари, в клуб „Fabric” от 15.00 часа, отново с благодорна кауза. Билетът струва скромните 2 лева, за да може всеки да помогне. На първата постановка в неделя момчетата събраха 150 лева.
Очаквайте другата седмица интервюта с момчетата, които са се заели с тази благородна кауза. Какво ги мотивира в това начинание?


mediacafe.bg
Атанас Белев

За автора