Мобилно приложение за такси, без диспечерки, навлиза и в Пловдив

Една от европейските услуги свързана с иновативното мобилно приложение за поръчка на такси, което преди месец обра наградите на списание Forbes, идва в Пловдив разбра mediacafe. 

Услугата, която отхвърля разговор с изнервени диспечерки, има вече 100 000 потребители в София заради удобния интерфейс на мобилното приложение и бързия и лесен достъп до най-добрите таксиметрови шофьори в града. 

Приложението е достъпно за iPhone или Android. Още със стартирането на TaxiMe в приложението се зарежда карта, която показва къде сте. Лесно избирате откъде закъде ще пътувате и след секунди шофьорът вече пътува към вас. В реално време виждате на дисплея на телефона си как таксито се придвижва и след колко време ще пристигне.

За да се откриете, имате изписан на екрана си модела на колата, регистрационния номер и името на шофьора. След като вече пътувате, можете да оцените услугата, която сте получили. Оценката е важна, защото ако следващия път шофьорът, който сте оценили с висока оценка, е близо до вас, той ще дойде при вас. Шофьорите се стараят да получават високи оценки, защото броят на поръчките на дадено такси зависи от рейтинга на шофьора и поставените оценки от клиентите.

За автора

Вашият коментар