ФОРУМ „КАРИЕРИ И СТУДЕНТИ 2015“

Центърът за кариерно развитие и обучителни ресурси на НБУ за тринадесети пореден път организира своя форум: "Кариери и студенти 2015".  Той ще се проведе на 16 април 2015 г. (четвъртък) от 10.00 до 17.00 часа.

Тази година на изложението ще присъстват предварително селектирани фирми и организации,  сред които са: IBM, Global, JobTiger , Mtel, Nestle, British American Tobacco, Speedy, Uni Credit Bulbank, Metro Cash&Carry GiGroup, Стажове в Държавната  администрация, VIVAcom, Manpower , Аdecco, BULWORK, TELENOR, Ipsos, Raifaizenbank и  други.

Тазгодишният форум ще се проведе в две части-  изложение на фирмите и презентации. В зали 110 и 111 на Корпус 2, 22 фирми ще имат свои щандове и ще представят актуалните си стажантски програми.  Списък с фирмите-участнички ще можете да видите  ТУК

Организаторите съветват: Бъдете подготвени за срещата с работодателите. Изгответе си актуално CV и мотивационни писма за различните позиции, които представляват интерес за Вас.

Паралелно с изложението на фирмите ще текат презентациите в семинарната зала на библиотеката на НБУ. Повече информация можете да намерите ТУК.

За автора

Вашият коментар