Пролетта в Пловдив идва с голям панаир на кариерата

Всички сме убедени и знаем, че младите хора са бъдещето на България

Не са много тези, които се старят да ги подкрепят в тяхното кариерно развитие

След по-малко от седмица, на 22-ри март в Палата номер 7 ще се проведе конференцията „HR Summit & Career Fair Plovdiv 2019‘‘ на DiTech Expo Пловдив. Събитието Панаир на кариерата е напълно безплатно за студенти, учащи се, млади специалисти и хора търсещи работа.

Присъстващите ще могат да посетят отделните панели и да се запознаят със стажантски програми, интересни професии, обучителни и сертификационни програми. Успоредно с Панаир на кариерата се провежда HR Summit 2019 – конференция, насочена към HR специалистите.

Входът за студентите е свободен, единствено трябва предварително да се регистрират ТУК, за да могат да получат пропуск и сертификат за участие в конференцията.

HR Career Fair Plovdiv 2019 е място, където можете да общувате с представители на компаниите лидери на пазара, да разузнаете за условията на подбора, стажировката и свободните позиции, да впечатлите работодателите и най-важното да подадете своето CV в компанията-мечта. На Панаира на кариерата ще бъдат представени компании от най-различни отрасли: IT, телекомуникации, производство, маркетинг и PR, логистика и управление на персонала – за всеки кандидат ще се намери подходяща позиция. Също така ви очакват полезни презентации и дискусии. Тук ще имате реалната възможност да получите покана за стаж, да се договорите за подробности относно практиката или даже да намерите пълноценна работа.

Лектори на събитието ще бъдат: Анна Габровска от Coca-Cola HBC, Виктория Чорбаджийска от ABB, Любомир Атанасов от IMG, певицата Цветелина Добрева, Аглика Адамова от Happy Bar&Grill, Галина Георгиев от „Дунапак Родина” АД, Румен Георгиев от Seomax, Петър Дяксов от Тендрик, Тодор Терзиев от NSR, Николай Николов от Horizons и много други.

Повече информация за събитието може да намерите в сайта на DiTech Expo Пловдив!

Вашият коментар