Кандидатствай за едногодишен стаж в Брюксел

Офисът на Финансовия механизъм (ОФМ) в Брюксел на EEA и Norway Grants обяви традиционната си едногодишна стажантска програма.

Стажът ще продължи от 1.09.2017 г. до 31.08.2018 г, като през това време стажантите ще придобият ценен опит в управлението на безвъзмездни средства и европейското сътрудничество.

ОФМ предлага международна, стимулираща и разнообразна работна среда, с персонал от около 60 служители от 18 националности.

Всяка година се отварят няколко стажантски места. Всеки избран кандидат ще има възможност да практически опит в истинска международна и мултикултурна среда. Това може да бъде ценна възможност да натрупате знания, придобити по време на обучението или в процеса на работа, които да обогатят уменията ви, подпомагайки вашата бъдеща кариера.

Стажантите ще бъдат разпределени към отдел съгласно тяхната академичната сфера на специализация, лични предпочитания и професионални цели. Предлагат се позиции в следните отдели и полета на работа:

– Правни въпроси
– Финанси и контрол
– Комуникации
– Резултати и оценка
– Сектори и фондове
– Държавно и двустранно сътрудничество

Кратък преглед на дейността на всеки отдел / звено и свързаните с тях стажантски длъжности могат да бъдат намерени тук.

 Изисквания към кандидатите:

  • да са завършили наскоро студенти (право, икономика, статистика, политически науки, МИО и други)
  • да имат висока мотивация
  • отлично да владеят английски език
  • опит от 1-2 години в държавни структури се счита за предимство

Подробна информация с всички изисквания към кандидатите може да намерите тук.

 Заплащане: Стажантите ще получават заплата 1 510 евро нето. Настаняване в индивидуални апартаменти ще бъде осигурено от EFTA.

 За да кандидатствате, следва да се регистрирате в системата на EFTA и да попълните онлайн формуляра. При попълване следва да отбележите към кой отдел/звено проявявате интерес. Само с одобрените кандидати ще се свържат по телефона.

 Срок за кандидатстване: 5 март 2017 г.

Източник: EEA Grants

Вашият коментар