Стартира двудневна конференция за начинаещи програмисти и дизайнери в Пловдив

Двудневна конференция Drupal BootCamp, която се проведе за първи път през 2017-та година е пред своето второ издание под тепетата

Домакин отново ще е ТУ – Пловдив, дилиал София, а проиграмата е още по-интензивна, насочена къма начинаещи, споделиха организаторите за mediacafe

През миналата година се проведе първото издание на Drupal BootCamp в Пловдив, на което повече от 60 начинаещи Друпал специалисти се включиха в двудневната конференция, а в рамките на втория ден изградиха организационен портал.

Тази година участници могат да бъдат начинаещи или специалисти, желаещи да започнат работа с платформата, като ще придобият нови знания от лекции и обучения на експерти в областта на израждането на сайтове на Drupal. 

По време на събитието те ще могат да се обучат и запознаят с информация, полезна както за програмисти, така и за уеб дизайнери. В продължение на два поредни дни лектори и специалисти в областта, ще запознаят аудиторията в детайли с изграждането на сайтове с  Drupal.

Предвидени са две дати за конференцията – 14-ти и 15-ти април, като събитието ще се състои в Технически Университет Пловдив. Първият ден, 14-ти април ще бъде посветен на презентациите и лекциите, докато вторият, 15-ти април ще бъде ден за уъркшоп и разработване на проекти в реално време. Лекторите на конференцията са специалисти в областта на работата с Drupal. Препоръчително е за присъстващите да носят своите лаптопи.

Достъпът и през двата дни е напълно свободен, но местата са органичени, затова не отлагайте своята регистрация, а заявете своето участие сега на този линк ТУК

Желаещите да стартират разработка на сайт и да получат помощ от менторите ни на място, могат да направят това на 15 април. Тогава ще бъдат сформирани екипи, които ще работят по проекти в реално време, а нашите ментори от ще бъдат в помощ на всички отбори.

 

Програмата е вече обявена на официалния сайт на drupalcamp.bg и включва сесии за програмисти, фронтендъри, дизайнери и предприемачи, като в събота завършва с нетуъркинг и парти.

Повече информация как протече събитието през 2017та година може да намерите ТУК

За автора

Вашият коментар