Стефан Вълдобрев забрави белите си маратонки в Конюшните на царя

След своя концерт в летни сцени "Конюшните на царя" Стефан Вълдобрев "забрави" своите бели маратонки на самата сцена… Е, как няма да си ги забравиш.. от толкова много емоция, еуфория и радост пред пловдивската публика. 

Пред него и  едни от най-изявените български музиканти, ние се почувствахме като омагьосана тълпа от фенове, участващи в мюзикал с прекрасен сценарий.

Та така…. до белите маратонки на Стефан се оказаха и моите сандали. Потърсих някъде и онези скъсани дънки, но уви, тях ги нямаше. 

Пловдивската публиката имаше шанса да почувства тръпката от енергичните сола на Иван Лечев и Мирослав Иванов, виртуозните бийтове на барабаните на Стоян Янкулов и неповторимия стил на Веселин Веселинов – Еко, или както те сами се наричат с ирония – “Обичайните заподозрени”.

Конюшните на царя посрещна Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени” само преди няколко дни, но споменът, който ни оставиха още ни сгрява. След десетгодишна пауза на музикалната сцена, Стефан Вълдобрев ни припомни хитове като „Рай“, „Едно“, „Обичам те, мила“ и други емблематични негови парчета.

Сред присъстващите на концерта имаше хора от няколко поколения. Родители бяха довели децата си, които танцуваха и се забавлявах на българска музика. Вълдобрев отдели малко време, след всяка песен, за да разкаже за спомени от писането ѝ, както и някои забавни случки от предишни негови участия под тепетата.

Присъствахме на един концерт, изпълнен с много настроение и позитивна емоция. Една бляскава смесица от инди-поп и рок песни, с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Една вечер, която дълго ще помним.

Още снимки може да видите в сайта за Нощен Пловдив.

За автора

Вашият коментар