10 часа парти и замеряне с бои в Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

Над 10 часа продължи Фестивалът на цветовете в Пловдив, през които стотици млади хора се замеряха нестандартно с цветни бои на Гребния канал. Те идваха чисти, но си тръгваха по-цветни от дъгата. Интересното бе, че повечето от тях не бързаха да се прибират, а обикаляха в този вид даже по централната част на града. 

В града под тепетата Фестивалът на цветовете съвпадна с Нощта на музеите и галериите. Замерянето започна в 14:00 часа на съботния ден и продължи точно до 00:15 часа, а на музикалната сцена се редуваха един след друг DJ-ите Cartel – Danolite & Vida, Bruhu и Emil Prize от Camp Sessions, Stoyan, Rud Fellah и Digital Sound. 

Това е третото събитие в България това лято. Преди Пловдив индийското забавление за гонене на духове и зли сили мина през София и Бургас, като естествено най-силно бе в столицата.

Организаторите споделиха, че се надяват следващата година събитието в Пловдив да протече с безплатен вход, за да може целият град да се включи в партито и то да придобие огромни размери. 

СНИМКИ от събитието може да видите в сайта на Нощен Пловдив.

Видео интервю с организаторите може да видите ТУК.

Вашият коментар