3 дни Коледен Уиски фест в Капана този уикенд очаква пловдивчани

В най-хубавите зимни дни точно преди Коледа в квартал Капана в центъра на град Пловдив, ще се проведе първият по рода си уличен уиски фестивал със свободен достъп – Street WHISKY Festival Kapana-Christmas edition 2019
 
Събитието се организира по идея на уиски експерта, дипломиран в Единбургската Уиски Академия – Гаро Узунян, кооперирането на „Библиотека за идеи и събития” и пивоварна „Hills“, със сътрудничеството на Whisky Bar „СандъкЪ“ и „Whisky Library“ и подкрепата на Община Пловдив.

Съвместната колаборация на организаторите ще пренесе уиски магията от цял свят в сърцето на града. В комфортно изградени отопляеми шатри, посетителите ще имат възможност да се насладят на: уискита от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации; различни видове майсторска бира; ръчен шоколад, ексклузивно разработен за съчетаване; специално приготвена прясна храна и много други наслади и интересни преживявания.

В събитието са поканени и ще вземат участие най- големите фирми- вносители в бранша на спиртните напитки в България, чиито щандове ще блестят не само с разнообразие за посетителите, но също и с професионално подготвени консултанти, които ще съдействат и насочват желаещите да опитат или да закупят по тяхно желание. Към всичко това се добавя още: възможността за закупуване на първата българска книга на уиски тематика с посвещение, лично от автора; приятна музика на живо и много хубави емоции, които със сигурност ще бъдат запомнени. 

Също със свободен достъп, на ул. „Абаджийска“ 8-10- в непосредствена близост до мястото на събитието- ще може да се види първата ледена атракция в Капана. Под новата инсталация с чадъри, оформяща националния флаг, ще бъде издигнат внушителен леден трон, поръчан специално от Whisky Bar „СандъкЪ“ за зимните празници и посетителите на улицата.

Street WHISKY Festival Kapana-Christmas edition 2019 ще се проведе на ул. „Константин Стоилов“ 28, в дните:

  • 20.12. /Петък/- от 18:00 часа до 22:00 часа
  • 21.12. /Събота/- от 14:00ч. до 22:00ч.
  • 22.12. /Неделя/- от 14:00ч. до 22:00ч.

Повече за Уиски хрониките на Гаро Узунян и новата му книга може да прочетете ТУК

СНИМКИ от последното уиски събитие в Капана може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар