Атлас, Хоризонт и Blues Traffic забиват на сцената под Младежкия хълм

Всеки уикенд до края на лятото, пловдивчани ще могат да посещават безплатно събитията на откритата сцена под Младежки хълм

Меломаните ще чуят любими групи и изпълнители, диджеи и ще танцуват под звездите заедно с любимите танцови школи на Пловдив и околията

Програмата Plovdiv Vibes стартира на 22 юли с концерт на Проектът Приятели и традиционното събитие „Пловдив танцува под звездите“, което събра хора от всички възрасти и ги понесе по ритмите на латиното, салса, меренге, бачата, джайф, танго, ча-ча, зумба и модерен хип-хоп. Събитието ще се проведе отново на откритата сцена на 19 август. Всички са добре дошли да се разчупят и да потанцуват на открито. 

Програмта на е изключително разнообразна. Още този уикенд, в петък любимата Тони А. ще се погрижи за настроението ни със своя музикален подбор, обхващащ голям диапазон от музика, с приятно лятно звучене и в чудесен унисон с прохладните нощи на тепето. 

В събота пък (30.07) ще посрещнем финалистът от X Factor Мирян Костадинов, по – познат вече, като MIRY. Заедно със своята група, той ще излезепред пловдивската публика със своята акустична китара, и заедно с акомпанимент от барабани ще изпълни своите авторски произведения, както и кавъри на Simon and Garfunkel, BeeGees, Nirvana и други. Концертът на MIRY и групата му в Пловдив започва точно в 21 часа на поляната.

На откритата сцена на Младежки хълм ще забият легенди, като Атлас, Хоризонт, любимите на пловдивчани Blues Traffic. MSS Elly & The  Orchestra  ще представят за първи път пред публика клипът на новото им парче „Лятно“ и заедно с бенда организаторите споделят, че ще заформят страхотна нощ.

Дори и най-големите “дървета” ще затанцуват по време на събитието Пловдив Танцува под Звездите, а любителите на хип-хопа и рапа ще разклатят хълма с Hilla & Minko SP (live) в изданието Рап на Хълма. Феновете на електронната музика също няма да останат по-назад – за тях ще пускат диджеите Marto Gavraili, DJ Todd, DJ Ill-Q.

Сезонът на Plovdiv Vibes ще бъде закрит с концерт на Acoustic Corporation, преди кулминацията в музикалната програма на Пловдив – големият фестивал Shake That Хълм, който тази година ще се проведе от 2 до 6 септември на поляната на Младежки хълм.

Още по програмата на откритата сцена може да видите ТУК

Музикалните събития под тепетата може да намерите в сайта на пловдивските клубове

Вашият коментар