Броени дни до старта на WakeЪп – фестивалът започва в петък

Само няколко дни остават до старта на WakeЪП фест – след като почти месец, голяма група доброволци сътворяват фестивалното градче, което от 3-и до 5-и юли ще приюти повече от 500 участници и 1500 гости. Фестивалът ще започне с народна песен, гайди и хоро по изгрев слънце. Богатата програма ще продължи и след залеза

Във фестивала ще участват 15 групи, сред които Карандила Джуниър, „Тъпани и гайди” и Балкански. Откриването на фестивала ще бъде на 3 юли от 17 часа със специалните гости от Македония групите Conquering Lion и Green Out. Поканени са и двама диджеи от Сърбия E – Clip и Oxi.

Програмата е структурирана на 4 тематични партита. Жанровете са хип – хоп, реге, етно фюжън и транс. Партитата ще се състоят на 2 вечерни сцени, а през деня малка сцена, качена на дърветата, ще озвучава вълшебната гора.

Културната част на фестивала ще бъде разделена на няколко части: арт базар, шатра за лекции, в които ще се обсъждат многото аспекти на алтернативния начин на живот, представени от хора, споделящи личния си опит. Дневната програма включва кино, театър, различни видове спорт, йога и работилници.

Подробна информация за как да стигнете и къде да паркирате маршрута и паркинг зоната можете да намерите на страницата – www.wakeup-bg.com. Организаторите припомнят, че на последния ден на фестивала входът ще бъде със свободен достъп.

Партньори на събитието са: Клиника Медикус Алфа, OCB, „На тъмно”, творчески център „Инкубатор” и Национален младежки форум.

За повече инфо:

www.facebook.com/WakeUpBulgaria

За автора

Вашият коментар