Devin Townsend Project за първи път в България

DEVIN TOWNSEND PROJECT ще се представят за първи път на живо у нас – на 22 септември 2017 в Античния театър в Пловдив.

8 седмици преди концерта, всички билети за Златната и Сребърната зона вече са изкупени. Специално за това шоу се очаква безпрецедентен в нашата история рок туризъм, като по-голямата част от билетите са изкупени от фенове от цяла Европа, Съединените щати, Канада и дори Австралия.

Ограничено количество билети все още могат да бъдат намерени в системата на Eventim.bg. Под 100 билета са останали от 50 лв (страничен сектор) и малко повече от 60 лв (обикновени). 

Шоуто е част от седмото издание на организирания от радио ТАНГРА МЕГА РОК световен музикален форум Sounds Of The Ages.

На следвашия ден – 23 септември, ще имаме невероятния шанс да гледаме в Античния театър и легендарния MANFRED MANN'S EARTH BAND, а след това и MARILLION.

Девин Таузънд  избухна още през 1993, когато една 21-годишен бе поканен да пее всички водещи вокали в соловия албум на Стийв Вай  – ‘Sex & Religion’. Там лудият канадец се сработи впечатляващо с гениалния китарист и барабаниста Тери Бозио и басиста Ти Ем Стивънс. 

След това, за да избяга от сянката на Вай, той продължи с проекта STRAPPING YOUNG LAD, а след това като Девин Таузънд   и с актуалния DEVIN TOWNSEND PROJECT. Известно време работи и с басиста ДЖЕЙСЪН НЮСТЕД (METALLICA) и винаги привлича около себе си супер музиканти. Често наричат Девин Таузънд   – 'ФРАНК ДЗАПА на 21 век', но самият той скромно отлонява сравнението и стеснително приема множеството награди – няколко 'Джуно' в Канада, както и различни престижни отличия в Европа – на Metal Hammer, Prog mag и други.

DEVIN TOWNSEND PROJECT се очаква с нетърнпение и от години от феновете у нас. Тази мечта ще се сбъдне на 22 септември 2017 в Античния театър.

За автора

Вашият коментар