Фестивал на приятелството обединява хората в Капана

В рамките на „Фестивал на ул. Абаджийска” ще се проведе и Моден Капан 2017 от 19 до 21 май

Събитието е инициатива на търговските обекти развиващи своята дейност на улица Абаджийска в Капана

В последната година и половина улица "Абаджийска" започна своя нов живот, като приюти различни творчески индустрии и стана пешеходна за радост на пловдивччани и в услуга на туристите на древния град. Oбединени от една идея и цел, а именно да покажат пъстротата на тези обекти и спецификата на всеки един от тях, чрез открити лекции, дегустации, работилници, представяния, игри и музикална програма, всички обекти се включват в най-новия фестивал за града –  „Фестивал на ул. Абаджийска”.

В рамките на фестивала ще се проведе и Моден Капан 2017 – ревю-спектакъл, който ще предложи на публиката красиво съчетание от арт решения, модерна визия и талантливи български дизайнери, които заслужават презентация от най-висок клас. Ще бъде изграден подиум, съпътстван от атрактивно осветление и озвучаване, а балерините от танцова формация „Ера Балет“ ще представят моделите на младите творци.

За втора поредна година сградите в Капана оживяват (ВИДЕО)
Артистични решения от „Алениа“ ще допълват атмосферата в Капана, а в модния дух на цялото събитие ще бъде изградена необикновена инсталация. Сгради на над 100 години отново ще „оживеят“, облечени в модерните идеи на Анелия Янкова и 2 000 метра плат.

  • Очаквайте пълната програма съвсем скоро и интересни факти около тези обекти и тяхното съдържание
  • За повече информация за най-новия фестивал на Пловдив – „Фестивал на ул. Абаджийска” събитието във facebook

Вашият коментар