Капана фест дава старт на лятото с 5-то поредно издание

Eдин от новите и най-обичани фестивали под тепетата – „Капана фест”  ще се проведе отново в началото на юни

В периода 2-4 юни ще се проведе 5-то издание на Капана Фест, една от емблемите на Пловдив, традиционно разположена в сърцето на творческия квартал на града. Това лято картата на активностите в "Капана" продължава да се разширява и отново многочислената публиката ще се радва на музика, спортни активности, ключовите за Капана Фест базар с автентични произведения от различни автори и ателиета и базар за био храни, уъркшопове, кино и разбира се още много изкуство.
Капана отново ще звучи, твори, забавлява, пазарува, танцува и спортува.

КАКВО ВИ ОЧАКВА ПО УЛИЦИТЕ НА КАПАНА ТОВА ЛЯТО? 

 МУЗИКА

На музикалните сцени ще се качат както култови български изпълнители, така и международни банди, които гарантират неочаквани музикални преживявания. За музикалната селекция се грижат Onstage Sessions (onstage.io). Очаквайте съвсем скоро и всички имена в концертната  програма!

КАПАНА ТВОРИ

В рамките на фестивала ще видите на живо работата на артисти, които пред вас ще запретнат ръкави и изрисуват различни локации из Капана. Ще откриете различни уършопи, от които едни ще ви забавляват, а други ще разкрият пред вас тайната на иработката на уникални продукти. Очаквайте много и разнообразни артистични проекти, както и още изложби, представления и работилници.

ПРОМО-ЗОНА

Предоставяме площад "Широкото" като арена, на която нашите главни спонсори имат пълната свобода да представят по възможно най-атрактивния начин своите брандове. 

ХЕНДМЕЙД БАЗАР

За това издание на събитието заповядайте в началото на ул "Златарска"(отстрани на Халите), в квартал Капана, Пловдив, където ще откриете много нови, интересни и разнообразни автори и техните продукти. 

БАЗАР ХРАНИ

Заповядайте в началото на ул. "Георги Бенковски", в квартал Капана, Пловдив на  Базар Храни, където ще откриете чудесни, сладки, солени и всякакви вкусотии, които ще ви вдъхновят да угодите на себе си и вашите близки 

  • Повече за Капана фест в снимки и видео може да видите ТУК

 

За автора

Вашият коментар