Капана фест се завръща в края на септември!

На 28, 29 и 30 септември душата на града ще е в Капана и ще пее до сутринта!

Краят на лятото вече се вижда, а с него и целият живот в града започва да се събужда от летния мързел. Какъв по-добър начин да се изпрати подобаващо лятото от есенното издание на традиционния Капана фест? 

Флагчетата са готови, а под тях ви очакват свежи и нови, а и вече любими прекрасни неща. Капана се преоблича за есента и ще е пълен с изкуство и чувства и хиляди биещи в ритъм сърца. 

Капана фест е един от малкото градски фестивали, който събира на едно място хора с дори напълно противоположни вкусове, който събира в няколко тесни улички тонове енергия и позитивни емоции, сближава и сприятелява, насърчава и дава поле за изява на млади артисти и доказани имена от музикалната сцена. Музикалното настроение тази година е подсигурено от четири сцени. Познатата сцена на Ядрото, която вече ще носи името The stars и ще поднася не само поглед, но и издигане до звездите.

На линия е и традиционният базар за грамофонни плочи, който събира меломани от близо и далеч. На Сцена Капана пък организаторите обещават ново лице и фини изкуства, а новата Staropramen Stage дава заявка за брутална алтернатива на всичко досегашно. Отново майсторски и изумителни занаятчии ще покажат своята родна продукция на Базара, а за всички почитатели на киното, литературата и театъра – Капана фест се е погрижил със специално Книжно звено.

И сред щастливия смях на децата, пак ще изпратим усмихнати лятото.
И пак ще гледаме на живо тайнството на най-големите графити майстори,
и пак ще чуваме неземна музика, на раменете ни ще кацат Музите,
ще се познаваме, ще се обичаме… 
И ще събираме в едно различните!

ВИЖТЕ КАК ПРОТЕЧЕ ПРОЛЕТНИЯ КАПАНА ФЕСТ ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА MEDIACAFE.BG

Вашият коментар