Moleskin с коледен брой на живо

За втора поредна година предаването Moleskin Broadcast ще отпразнува коледните празници със специален брой на живо. След като миналата година живото студио на предаването беше в квартал Капана, този път то се измества към улица „Отец Паисий“ и artnewscafe. На 18 декември от 17:00 всеки ще може не само да чуе, но и да види екипа на предаването „Молескин“ с водещи Виктор Янков и Стефка Цанева.

Специален гост в живото предаване на „Молескин“ ще бъде Стоян Рудов или както е по-известен на берлинската клубна сцена като Charlie Smooth. Той е от Пловдив, но от години живее в германската столица, където рабоата му като диджей е свързана с множество безсънни нощи и приключения.

В предаването „Молескин“ той ще разкаже повече за себе си, за музикалните си търсения и колекция от плочи и ще представи любимата си музика. С музикалната си селекция в предаването Charlie Smooth ще подгрее и за предстоящите си изяви в България, сред които и емеблематичното вече парти CHRISTMAS PARTY – ALL TOGETHER NOW 3 @ Stage 51 на artnewscafé навръх Коледа в Stage 51.

Вашият коментар