Обявиха фестивала WakeЪп! за пета поредна година (ВИДЕО)

Превърналият се вече в традиционен фестивал WakeЪп! прави крачка към своя първи малък юбилей

Тази година тридневното събитие навършва точно 5 години от своето създаване. "Това, което ни кара да продължавме напред е ентусиазмът, който всички любители на природата и алтернативният начин на живот изпитват, когато сме заедно насред Родопа планина", написаха в официлната си страница органзиаторите. 

Датите на WakeЪп! обаче този път са различни от предишните издания на фестивала, като тази година той ще се проведе от 3-ти до 5-ти юли на познатото си място над Пловдив, а именно местността под манастир "Св. Св. Козма и Дамян". Предишните 4 издания фестивалът идваше заедно с първия ден от лятото 22-ри юни, а организаторите се качваха над Куклен още месец преди това, за да подготвят всичко нужно около трите сцени, баровете и др.

"В продължение на три дни и нощи – 3, 4 и 5 юли 2015 г., ще сътворим и изживеем заедно необикновения фестивал, обединяващ култура, музика и български традиции.  Елементите на тазгодишното издание ще бъдат допълнени от български практики, обогатяващи лекции, работилници и семинари, както и традиционно богата музикална програма", написаха още от WakeЪп.

Вашият коментар