Отложиха фестивала на Младежкия хълм за следващата седмица

Лоша седмица за феновете на музиката в Пловдив. След като не се състоя чакания концерт на БТР в града под тепетата в сряда, преди минути стана ясно, че и Shake That Хълм отпада заради лоши прогнози

Айляшкият фестивал на Младежкия хълм ще се състои следващата седмица без промени в музикалната програма, научи mediacafe. Преместването на Shake That Хълм се прави в последния момент заради очакваните валежи през почивните дни. Организаторите споделиха, че до последно са следели за времето и са се надявали да не правят промени, но след изсипалия се голям дъжд вчера и наводнените поляни под тепето прецениха, че фестивалът трябва да се проведе следващата седмица от 26-ти до 28-ми юни, когато се очаква и времето да бъде по-благосклонно и за  да се получи едно добро преживяване за всички.

"Извиняваме на всички, които са си правили планове за този уикенд, но предпочитаме да не караме хората да стоят под дъжда. Знаем, че другата седмица ще се получи това, което всички очакваме – един страхотен уиекнд с най-добрите банди", сподели Павел Начев. 

Организаторите на Shake That Хълм добавиха още, че музикалната програма се запазва, такава каквато е обявена, както и забавленията за децата и възрастните. 

Вашият коментар