Shake That Хълм за 5 път на Младежкия от днес до неделя (ПРОГРАМА)

Един от любимите фестивали на пловдивчани се завръща с пълна сила този уикенд за пети пореден път

От днес до неделя Shake That Хълм ще разтърси тепето с главозамайващата си програма

Тази вечер стартира поредното издание на "Шейка", който ще разбърка отново представите ни за музика и различно прекарване на уикенда под тепетата. Още тази вечер – петък (30.09) ще пилотираме с музиката на Парапланер, Мила Роберт и Керана и Космонавтите на основната сцена, а Pavel Petrov, VANINA и Yoz от култовия столичен клуб EXE ще се погрижат за любителите на електронната музика на алтернативната сцена – Vibrant  stage.  

Утре, събота (31.08), пак там – под западната част на Младежкия се заформя „опасно“ трансово торнадо с лейбъла VORTEX, който отбелязва своята 20-годишнина.  По традиция втората вечер на основната сцена е посветена на RnB феновете. Словореди ще разбъркат еМСи А-Я, PRO2TYPE, Zombie One, NDOE, Homelesz&Splitkid и Hilla. 

За капак в неделя (1.09) (и за да ни държи влага до догодина) на основна сцена посрещаме легендите ЪПСУРТ, придружени от WAGABUNGA BAND (Стоян Роянов Я Я) и Илин Илиев – INDY. Vibrand Stage пък, (или каквото е останало от него след съботното торнадо) ще ни доразтърси с LOCATION CUE #2 в състав: ALX, Alexander Savov, Dimo, Chris BG, Marto Gavraili, ROCCO, Silver Ivanov и Vasco C! 

Дните на поляната отново са изпълнени с множество спортни и артистични активности за малки и големи, а любителите на ръчни изработки  могат да се открият подбрана селекция от най-добрите handmade автори по време на традиционния Shake Market. 

Хамачена градина, лунапарк, барове, музика, коктейли, уъркшопи, спорт, предизвикателства, танци и още безброй изненади ни очакват на поляната.  

Shake That Хълм ви очаква на поляната заедно с всички приятели! 

  • СНИМКИ и ВИДЕО от 2018-та година може да видите ТУК
  • СНИМКИ от 2017-та година може да видите ТУК
  • СНИМКИ и ВИДЕО на фестивала през 2016-та година може да видите ТУК
  • СНИМКИ на фестивала под тепето от 2015-та година може да видите ТУК

Повече за музикалните събития под тепетата ще намерите в сайта на клубовете!

Вашият коментар