Стефан Вълдобрев готви грандиозен концерт на Античния театър

На 1 септември Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще изнесат концерт в най-любимия си град и на най-прекрасната сцена в Пловдив – тази на Античния театър. Началото е в 20.30 часа

Музикантите ще пристигнат в Европейската столица на културата за своята последна спирка от турнето „Пет летни концерта, без да броим зимния“. Спектакълът ще съвпадне и с откриването на Есенния салон на изкуствата – най-мащабния форум в Пловдив, който включва ежегодно десетки изложби, концерти, театрални представления, оперни спектакли, представления за деца и много други. 

Очаква се на грандиозния концерт да се появи и специален гост, който все още се пази в тайна. А кои са обичайните заподозрени? Те са четиримата любими на публиката в цяла България: китаристът на ФСБ Иван Лечев, Стоян Янкулов – ударни и перкусии, Веселин Веселинов (Еко) – бас, контрабас, втората китара е Мирослав Иванов. 

Пловдивската публика ще чуе хитове им „Десет и половина“, „Към“, „Едно“, „Аз ли съм, или не съм“ и най-вече обичаното от малки и големи парче „По-полека“. 

Най-вероятно, както на повечето концерти на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", и този път зрителите ще затанцуват в ритъма на нестандартните бързи рими и в синхрон със зареждащата мелодия.
Билети за концерта се продават на касата на „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред общината, ТИЦ до Римския стадион, каса Античен театър, както и в цялата мрежа на Ивентим.бг.

За автора

Вашият коментар