Кастинг за участници в мащабния спектакъл Орфей и Евридика

КАСТИНГ ЗА УЧАСТНИЦИ (МИМАНС) В НАЙ-МАЩАБНИЯ ОПЕРЕН СПЕКТАКЪЛ НА АНТИЧНИЯ ТЕАТЪР ПРЕЗ 2019 – "ОРФЕЙ И ЕВРИДИКА"

Oпера Пловдив обявява кастинг за миманс в премиерния спектакъл „Орфей и Евридика” на световноизвестния режисьор Стефано Пода на Античния театър – част от OPERA OPEN 2019. Кастингът ще се проведе в средата на месец април в присъствието на Стефано Пода.

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ДА СТЪПИТЕ НА СЦЕНАТА НА АНТИЧНИЯ ТЕАТЪР И ДА РАБОТИТЕ С ЕДИН ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ОПЕРНИ РЕЖИСЬОРИ В СВЕТА!?

За своя спектакъл режисьорът търси мъже на възраст от 18 до 35 години, в добра физическа форма, които да играят „прокълнати човешки души“ в гръцкия Ад. Необходими са добри умения за концентрация / медитация, актьорският опит е плюс, но не е задължителен.

Избраните участници трябва да имат възможност да репетират с режисьора две седмици през юни и да участват в спектаклите на Античния театър на 15 юни и 24 август. На същия кастинг ще се подберат участници за възстановяването на продукцията на Театро реджо Ди Парма – „Силата на съдбата” от Верди с режисьор Стефано Пода.

Желаещите да се явят на кастинга трябва да изпратят свое кратко представяне, снимка в цял ръст и телефон за обратна връзка на castingoperaplovdiv@gmail.com в срок до 10 април 2019. Предварително одобрените ще бъдат поканени на кастинг с режисьора.

За автора

Вашият коментар