Асен Блатечки и актьорите от „Методът Грьонхолм“ се срещат с публиката в Пловдив

Тази неделя ще е по-специална за пловдивските ценители на театралното изкуство, защото в града под тепетата ще се състои премиерата на представлението „Методът Грьонхолм

Веднага след края на представлението актьорите ще се посветят на среща с пловдивчани и ще се снимат с тях във фоайето на Дома на културата

На 10-ти януари, Асен Блатечки ще се забърка в манипулативни офис игри заедно със Светлана Бонин, Николай Урумов и Христо Бонин.  Всичко това щес е случи в Дома на културата „Борис Христов“, а след края на постановката актьорският екип ще остане за среща с феновете си и ще раздават автографи, разбра mediacafe.bg. 

Пиесата е на испанския драматург Жорди Галсеран, a режисьорът Пламен Панев, който е подбрал блестящ актьорски екип в лицето на талантливите Асен Блатечки, Светлана Бонин, Николай Урумов и Христо Бонин.

Пиесата проследява как протича кастинг в известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение. Подборът става чрез специално изработена процедура, наречена по името на шведския психолог “Методът Грьонхолм. Психологическа игра, извеждаща почти до перфектност криминалността в една драматургия, в която престъпление, като че ли няма.

Великолепна фабула с прецизно чувство за хумор, изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав. Почти криминалната завръзка прави "Методът Грьонхолм" уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност.

Билети за постановката обаче отдавна няма. За тези, които не успяха да се сдобият с билети през февруари може гледат спектакъла „За теб“ с участието на Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов.

Вашият коментар