Кирил Ефремов пита: Има ли мъже под чехъл в Пловдив?

Любимецът на публиката от сериала „Под Прикритие” – Кирил Ефремов идва в Пловдив с хърватската комедия „Мъже под чехъл

Билетите за постановката бяха разграбени още при обявяването на на датата в Пловдив

Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев и Албена Колева, дъщеря на легендарния Тодор Колев, ще оставят публиката без дъх от смях на 6-ти ноември. Те пристигат на пловдивска сцена  в постановката "Мъже под чехъл". Комедията ще се играе на сцената на Дома на културата с режисьор Владлен Аелксандров и сценография на Иван Карев.

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена?

Историята разказва за оправдан след погрешна присъда затворник, който цъфва в дома на бившата си жена. Той няма къде да отиде, а и апартаментът отчасти му принадлежи. Но там вече живее новият съпруг на дамата. Тя е учителка и класът й ще я побърка от бъзици, че живее с двама мъже в "системата сандвич". Мачовците обаче се сприятеляват, а това вбесява общата им съпруга. Тримата актьори ще покажат изхода от заплетената комедийна ситуация.

Миро Гавран е най-превежданият съвременен хърватски драматург и романист, негови творби са издадени на 35 езика. А драматичните му и комедийни пиеси (над 30 поставяни) са имали над 200 премиери в световен мащаб и са видени от повече от два милиона зрители в театрите.

За резервации на билети за следващи постановки – 0895/619181 и 0894/611188, бул. "Княгиня Мария Луиза" 43

Вашият коментар