Комедията „Когато котката я няма“ в средата на юни под тепетата

Силвия Лулчева, Елена Петрова, Асен Блатечки и Калин Врачански  отново ще разсмеят плодивската публика

Британската комедия "Когато котката я няма“, режисьорски проект на Асен Блатечки, продуциран от театралната формация "Мелпомена", гостува в Пловдив на 18 юни в Дом на културата "Борис Христов"

Калин Врачански е от онова сравнително скромно ново поколение български актьори, които притежават невероятна харизматичност на сцената и извън нея. На повечето българи той е познат от ТВ продукцията "Стъклен дом" с героя на Камен. 

Със сигурност обаче играта му пред публика е доста по-пленяваща и заинтригуваща. Той е част от звездния екип на театър "Мелпомена" заедно с Асен Блатечки, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. А постановката "Когато котката я няма" е един от режисьорските върхове до този момент на Асен Блатчеки. 

За постановката "Когато котката я няма":

Това е е ситуационна комедия, която надниква в спалнята на две съпружески двойки – в едната се прави много секс, а в другата той липсва. Действието се развива в най-цветните и луди години на миналия век.

В едното семейство ролите на мъжа и жената са разменени, а в другото – преувеличени. Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си. Появяват се и две млади дами, които преобръщат живота на всички.

Вижте интервю с Калин Врачански:

  • Повече за постановката "Когато котката я няма" от директора на театър Мелпомена може да видите ТУК
  • Елена Петрова: Асен Блатечки работи с нечовешко темпо – ТУК
  • Летният театър отново препълнен за британската комедия с Асен Блатчеки ТУК

Телефон за връзка контакти: 0888673600

Вашият коментар