Любо Нейков в ролята на Борис в хитовата постановка (ВИДЕО и СНИМКИ)

За поредна неделя (11.02) пиесата на френския драматург Рафи Шарт изпълни залата на Дома на културата “Борис Христов” под тепетата при дебюта на Любо на пловдивската сцена с тази постановка

Комедийният актьор Любо Нейков влезе успешно в ролята на Борис, заемайки мястото на колегата си Румен Угрински

След 150 представления за близо 2 години хитовата постановка "Жена ми се казва Борис" премина в нов комедиен ритъм. От началото на годината обаче представлението на театрална формация "Мелпомена" претърпя лека метаморфоза или казано премина в нов етап на смехотворната си терапия.

С изключителния си комедиен талант Любо Нейков се вписа блестящо в трупата на хитовата постановка, влизайки в главната роля на Борис, скоето определено внесе допълнителен колорит в изпълнената с изключително много смях комедия. Ако някой се е съмнявал, че това няма да се случи, то сигурно жестоко се е заблуждавал, защото Нейков просто си зае мястото още от първите стъпки на сцената. Да, динамиката в играта на актьорите леко спадна, но постановката се върна към първоначалния си замисъл, смятат останалите колеги. За внесеният колорит няма да коментираме, защото смехът надвишаваше децибелите от ръкоплясканията в залата.

Актьорът благодари за емоцията да застане пред топлата пловдивска публика. Какво сподели още той и играта му на сцената ще може да видите съвсем скоро от видеото на mediacafe.bg зад кулисите. 

А иначе невероятните Станимир Гъмов, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева бяха отново неотразими в своите превъплъщения. 

Вижте видеото с изнрани моменти зад кулисите от 11.02 в Дома на културата в Пловдив:

Жена ми се казва Борис” се наложи като една от любимите постановки под Тепетата, която пловдивската публика очаква отново с нетърпение през април.

Цена на билет: 14лв; 16лв; 18лв; 20лв. За повече информация – 0888673600

Вашият коментар