Мариан Бачев, Александър Кадиев и Александър Сано играят предколедно на пловдивска сцена

Постановката на театър Мелпомена „Досадникът“ от Франсис Вебер ще гостува в Пловдив на 13-ти декември. Сред актьорите, които ще се качат на сцената на Градски дом на културата "Борис Христов" ще бъдат имена като Мариан Бачев, Александър Кадиев и Александър Сано.

Франсис Вебер е добре познат режисьор и сценарист в киноиндустрията. Едно от най-известните му заглавия е комедията "Руби и Куентин" (оригиналнo заглавие "Tais-toi" 2003 г.) с участието на Жан Рено и Жерар Депардийо.

Преди адаптацията си за театъра, "Досадникът" е реализиран за киното през 1973 г. с участието на Нино Вентура и Жак Брел. Това е пиеса, в която се разказва за един самоубиец и един убиец, попаднали не където трябва. За един палав психиатър и едно любопитно пиколо. За едно напълно неориентирано ченге. И разбира се – любовта на самоубиеца, около която се завърта всичко.

В хотелска стая убиецът Ралф Милано подготвя убийство на ключов свидетел в процес. В съседната стая на хотела Франсоа е на път да се самоубие, заради това, че голямата му любов го е напуснала. Ралф е професионалист, човек който знае какво прави, и човек, който получава пари. Франсоа е един губещ човек в живота, който няма достатъчно здрав разум и е готов да се самоубие. Но Франсоа притежава един огромен талант. Той е непоправим досадник

Участват: Мариан Бачев, Александър Кадиев, Александър Сано, Петьо Петков – Шайбата, Александър Дойнов и Михаил Петков

Цена на билет: 12лв; 14лв; 16лв; 18лв;
Телефони за резервация: 0888673600

Вижте интервюто преди последното участие на актьорите от постановката "Досадникът".

Вашият коментар