Баби Яги и клоуни се надпреварват по Гребната в събота

Тази събота  е  един от най-омагьосващите и интересни празници, не само в Америка, а и почти в целия свят – Хелоуин… 

Ще изтървете ли купона? Сигурни ли сте, че сте готови за това, което ви очаква на 31-ви октомври? Решихте ли вече какво ще правите? Като какво ще се маскирате? Къде ще ходите? Време да се замислите, защото не остана много време.

Предлагаме Ви един различен Halloween от този в някой бар или заведението. Run and Roll Ви предизвиква с едно нетрадиционно събитие – Halloween Edition. Чудите се какво ще е това?  Това ще бъде една забавна надпревара с Хелоуин костюми. Миналогодишното издание събра няколко баби Яги, 2 Супермена, един Батман, клоуни, както и различни други познати герои днес се състезаваха с ролери и бягайки по централния градски булевард "Гладстон".

Тази година костюмираното надбягване ще се проведе на Гребна база, а с него Run'n'Roll ще закрият сезон 2015. „Имаме две изненади – заради Деня на Вси Светии, който се празнува на запад, ще опитаме да пренесем карнавала тук, затова донесете костюм или маска и ще отличим най-добрите. Втората е, че Doppelherz са подготвили предметни награди за томболата, в която ще участват всички стратирали номера! Не се изисква предварителна регистрация, просто донесете маратонките или ролерите и най-широката си усмивка“, приканват организаторите.

Хелоуинското надбягване ще се състои тази събота. Стартът ще бъде даден в   15,00 часа от Трибуните.

За най-бързите и най-атрактивно облечените участници ще има награди, а организаторите са предвидили и томбола с много изненади. И помнете: Важно е участието, а не класирането

Най-добре е веднага да започнете да се подготвяте.  Изберете своя любим страшен образ. Превърнете се в дяволче, красива вещица, принцеса-фея или в каквото си поискате!   

Вашият коментар