МаскАрт открива театралната сцена на Пловдив за 2018 (ПРОГРАМА)

Богатият на емоции и представления театрален живот на Пловдив стартира в началото на другата седмица (8.01) с премиера "Нашата голяма френска сватба" на агенция МаскАрт

"Любов в лудницата", "Изневери в повече" и "Скъпо Съкровище" са само част от останалите заглавия в културния афиш на ДК "Борис Христов"
 
Новият комедиен спектакъл „Нашата голяма френска сватба“, от Жан Жак Брикер и Морис Ласег ще направи своята театрална премиера под тепетата на 8-ми януари. Критиката твърди, че Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. Пиесите им се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция.Режисьор на постановката е Асен Блатечки, а в ролите се превъплъщават Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Бойко Кръстанов/Евгени Будинов, Евелин Костова и Христо Бонин.
 
Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.
 
Постановката е разпродадена два месеца по-рано. Следващата дата е 13-ти март!
 

Представи си, че някой изненадващо нахлува в живота ти.  Заявява, че е безумно влюбен  в теб от години и сваля на масата карти с бъдеще, за което винаги си мечтал. Как ще отиграеш това?

Ако нямаш точен отговор на въпроса, ти предлагаме готовия в постановката на Емил Марков по комедията на Емил Бонев  – “Любов в лудницата” 

В началото на януари, “Столичаните в повече” Албена Павлова и Ненчо Илчев ще гостуват на пловдивската театрална сцена. "Любов в лудницата“ от Емил Бонев ще бъде представена на сцената на Дом на културата „Борис Христов“ малко след Нова година. В комедията участват актьорите Ненчо Илчев и Албена Павлова, а постановката е дело на Емил Марков.

Любимите български актьори от малкия екран Ненчо Илчев и Албена Павлова ще разсмеят пловдивчани на 10-ти януари от 19 часа в Дома на Културата "Борис Христов". 

Билети все още има!

С комедията от Артър Нюфийлд актьорите ще ви разсмеят до сълзи.

Звездната суперкомедия от Артур Нюфийлд „Изневери в повече“ в началото на 2018-та отново гостува в Пловдив. Датата е съвсем близо – 15-ти януари, мястото разбира се е "Дом на културата „Борис Христов“.

Под режисурата на Емил Марков на сцената ще излязат цяла плеяда от родни звезди като Христо Гърбов, Албена Михова, Евгени Будинов, Веселин Плачков и Стела Ганчева. По всички личи, че публиката ще преживее една незабравима вечер, изпълнена с много, много смях.

Две съседски семейства се забъркват в куп комични ситуации , заради любов и няколко извънбрачни връзки. Всеки лъже всеки и никой не си признава. Любовниците скачат от единия на другия балкон на 11-ия етаж. Какво се случва ще разберете, когато дойдете на театър!

Билети все още има! Повече за постановката вижте ТУК

"Скъпо съкровище" е още едно ново премиерно заглавие, което излиза през януари в програмата на "Борис Христов". В постановката на Михаил Петров влизат актьорите Елен Колева, Владислав Карамфилов – Въргала, Надежда Иванова, Петър Райжеков, Георги Керменски, Йоанна Микова, Тодор Кайков.

Франсоа Пиньон – един сравнително млад, но видял много през живота си мъж (Владо Въргала) стига до убеждението, че не е толкова важно да си богат, колкото да те смятат за богат. Олга – млада, живееща в Париж рускиня (Елен Колева) някога е споделяла мечтите на всички момичета от обкръжението си – да срещне олигарха, който да открие за нея прелестите на големия свят. Желанията и на двамата се сбъдват. Просяшки бедният Франсоа чрез едно причудливо хрумване успява да създаде впечатлението, че е приказно богат и това веднага променя отношението на околните към него, Олга има своя олигарх, но се чувства безкрайно отегчена. Когато французинът и рускинята се срещат, установяват, че могат да бъдат бедни и въпреки това щастливи. Накрая неочаквано и двамата се оказват наследници на милиарди. Решават обаче, че ще преживеят някак това предизвикателство на съдбата.

"Скъпо съкровище" ще бъде представено в Пловдив на 21-ви януари от 19:00 часа в ДК "Борис Христов". Билети все още има!

Билети за някои от постановките все още може да намерите на касата на Дома на Културата Борис Христов или на телефон на МаскАрт – 0895/619181 и 0894/611188.

Вашият коментар