MaskArt стартира 2019 година с невероятни театрални предложения

Февруари месец чука на вратата, а любимите ни МаскАрт предлагат да го посрещнем с културна театрална програма с три невероятни представления

Основно занимание на „МаскАрт" е представянето на разнообразни музикални и театрални събития под тепетата. Касата на "МаскАрт" е част от най-голямата онлайн мрежа за разпространяване на билети.

През 2019 година те продължават да предоставят на пловдивчани желаната доза култура. За месец февруари ще имаме шанса да се насладим на следната програма:

На живо от оня свят на 11.02 от 18:30ч.

Напълно непознати журналистка, фризьор и политик попадат на едно и също място по едно и също време. И това място се оказва ….. Ада!

Трима доказани комедийни актьори влизат в образите от пиесата на Жан Ноел Фенуик под режисурата на проф. Ивайло Христов. Албена Михова е журналистката с голяма уста, Кирил Ефремов е корумпирания политик , а Евгени Будинов е фризьорът-хомосексуалист. Тримата ще преминат през различни ситуации, опитвайки се да се опознаят и разкрият мистерията около смъртта на единия от тях.

Какво ще се случи накрая публиката ще разбере на 11 февруари от 18:30ч на сцената на Дом на културата "Борис Христов".

Смехът през сълзи е абсолютно гарантиран!

За събитието ТУК!

"Грамофонът" на Виктор Калев също на 11.02 от 20ч.

Невероятният В. Калев ще забавлява публиката със своя „грамофон“ на живота си. Авторският концерт е вълнуващо припомняне на годините, изпълнено с автобиографични истории на Виктор Калев и български песни на любими изпълнители, изпяти и изиграни от актьора.

За събитието ТУК!

Титанично на 23.02.2019 от 19ч.

Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив – от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!

Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев)

"Титанично" – музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.

Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край.

В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер, ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Да си купиш билет за Титаник се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко!

За събитието ТУК!

Всички постановки ще бъдат представени на сцената на „Дом на културата Борис Христов“.

Съветваме Ви да се насочите към касите, защото билетите се разграбват всеки час, а тези невероятни сценични изяви не бива да бъдат пропускани.

 

Вашият коментар