Най-новата постановка на Драматичен театър „Двама на люлката” с премиера утре

„Двама на люлката” с участието на Герасим Георгиев-Геро и Елена Атанасова е новата премиера на Драматичен театър-Пловдив

Пиесата е от любовните истории, които карат дъха да секва. Които учат сърцето да не приема само половината от любовта. Които разказват как самотните човешки души се намират сред звездното небе. Гител е момиче, което при първа среща не спи дори с Господ, а Джери – мъж, който неистово иска да разбере защо някои неща му се случват за втори път. И двамата са родени сякаш да бъдат жертви. „Двама на люлката” е пиеса за неистовото желание и паническия страх от любовта.

В тази силна история едни от най-ярките български комедийни акьтори Герасим Георгиев-Геро и Елена Атанасова изграждат драматични роли с покоряваща сила. Режисьор на спектакъла е Бина Харалампиева, художествен ръководител на Малък градски театър „Зад канала”. Нейната последна много успешна постановка за Пловдивския театър е „Кредитът” с Асен Блатечки и Атанас Атанасов. Художник на сценографията и костюмите е Теодора Лазарова, а музиката е на композитора Асен Аврамов. Спектакълът възвръща към сценичен живот пиесата на Уилям Гибсън, имала своята щастлива съдба на пловдивска сцена преди 40 години в паметното изпълнение на Цветана Манева и Явор Милушев под режисурата на Любен Гройс.

Билетите за премиерата на 17 декември са изчерпани, в продажба са следващите представления на 12 и 24 януари.

  • Вижте как Драматичен театър Пловдив  отпразнува 135-я си юбилей в обновената си зала.
  • Още за пловдивския Драматичен театър може да видите от неговите ръководтители ТУК

За автора

Вашият коментар