Ненчо Балабанов в романтичен концерт-спектакъл на сцената на „Борис Христов“

Популярният актьор Ненчо Балабанов идва под тепетата, за да зарадва феновете си с един невероятно смешен концерт-спектакъл. Комикът, нашумял и като водещ на "Господари на ефира", ще си партнира със Соня Ковчезлиева на сцената на Дом на културата Борис Христов на 6-ти ноември.

Пъкленият план на Ненчо е да ви побърка от смях. Този план е скроен по сценария на Юлия Манукян. Съучастници в него са Плевенска филхармония, Георги Милтядов и диригентът Левон Манукян.

Едно истинско забавление и смях от сърце ще преобърнат представите ви за класическата музика. Господарят на ефира идва в Пловдив и ще ви спука от смях. Двама влюбени търсят любимото си произведение в един компактдиск, превключвайки произволно плеъра. Така попадат на различни класически, етно и диско произведения (изпълнени разбира се, на живо от Плевенската филхармония), изпадайки в смешни и развлекателни ситуации. 

Шегите и смешките са запазена марка на Ненчо Балабанов и добра рецепта зрителят да получи мускулна треска на корема от смях. Майсторът на импровизацията е подготвил неповторимо шоу. Ще можете да се насладите и да видите шоумена в действие, съвсем близо до вас.

Искате ли да видите как се управляват музиканти с дистанционно устройство, как се солира на пишеща машина или колко души могат да свирят на едно виолончело? Попадайки на сериозен концерт, вие ще се заливате от смях, защото оркестърът не е това, което очаквате, а изпълненията му преобръщат представите ви за класическа музика. Реално и виртуално, сериозно и развлекателно, японски технологии и български хумор – всичко това предлага новият проект на Плевенска филхармония и „Levon Manukyan Collegium Musicum“ – концертът-спектакъл „Романтична комедия“.

За информация и билети:
Билетна каса "МаскАрт" 
0895/619181
0894/611188

За автора

Вашият коментар