Николай Урумов: Смехът от пълната зала за мен е най-голямата награда (ВИДЕО)

Разградският театър представя комедията за наивните комунистически години "Всички мои лъжи", навръх Международния ден на театъра

На 27-ми март, на Международния ден на театъра, Съюзът на артистите в България връчва традиционните си награди „Икар 2015” на официална церемония в Народния театър „Иван Вазов”. По същото време в Пловдив големият актьор Николай Урумов ще представи пред пловдивска публика постановката "Всичките мои лъжи". Авторският спектакъл е на Пламен Панев по едноименната му книга и е номинирана за роман на годината.

Това е една невероятна комедия за сложните мрежи от събития, които съдбата оплита, за да ни доведе до смисъла. Сюжетът е построен върху безброй шарлатании, между които се открояват няколко фундаментални лъжи, преплетени и разказани в множество комични, трагични и трагикомични ситуации.

"Това е спектакълът, който трябва да се гледа, да се изиграе и да се отпразнува", сподели големият Николай Урумов 

Може би малко известно за доста хора е фактът, че Николай Урумов озвучава всички "котки" от световните анимации в България. Той е тигърът Диего от Ледена епоха, чичо Скар от Царя Лъв, сребристия леопард в Кунг фу панда и други.  

"Чакам с нетърпение да дойде Ледена епоха 5. Може би ще го озвучаваме през април. Това е моето любимо занимание", сподели актьорът дни преди постановката "Всички мои лъжи" в Пловдив:

"Спектакълът е създаден по биографичната книга на Пламен Панев, която през 2013-та бе номиниран за роман на годината, а това е гаранция за самия сюжет. Това е един спектакъл изпълнен с много смях и забавление. С усмивка проследяваме годините назад, но в него има и своите лирически отклонения в една красива приказка с няколко сюжетни линии, така че пътищата на всички герои да се срещнат. А в края се появява един детски плач. Това няма как да не ви грабне. Това е спектакълът, който трябва да се гледа, да се изиграе и с него да се отпразнува Международният ден на театъра", сподели искрено Николай Урумов пред камерата на mediacafe.bg 10 дни преди поставянето на представлението в Дома на културата.

Вижте цялото интервю с Николай Урумов за "Всички мои лъжи" в Пловдив ТУК

Останали са много малко неразпродадени билети. Можете да закупите вашия на телефон: 0895/619181 и 0894/ 611188 Цени билети:  8лв, 10лв, 12лв

Вашият коментар